Καταρτισμένοι καθηγητές με πρακτική εμπειρία.

Η ΠΡΟΩΣΗ ιδρύθηκε από απόφοιτους Ναυπηγούς Μηχανολόγους Μηχανικούς Ε.Μ.Π και της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων.

Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις υψηλές απαιτήσεις τόσο των ανώτατων αυτών ιδρυμάτων όσο και των καθηγητών τους, εκκινήσαμε με στόχο τη κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των φοιτητών στις σχολές Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ και Ναυπηγών Μηχανικών ΠΑΔΑ.

Image link

Συνεχής Εξέλιξη

Στην πορεία η ομάδα των εξειδικευμένων καθηγητών μας μεγάλωσε και πλέον απευθύνεται και στις σχολές Μηχανολόγων & Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ, Μηχανολόγων & Ηλεκτρολόγων ΠΑΔΑ, Πλοιάρχων και Μηχανικών ΑΕΝ και Πλοιάρχων και Μηχανικών ΚΕΣΕΝ.

Καθηγητές με γνώση, εμπειρία και αγάπη για την εκπαίδευση.

Η ομάδα της Πρόωσης αποτελείται από μόνιμους καθηγητές με ιδιαίτερη αγάπη για την εκπαίδευση, οι οποίοι πέραν της ιδιότητας τους, κατέχουν και πρακτική εμπειρία στην εφαρμογή των επιστημών που διδάσκουν, εξαιρετικά χρήσιμο προσόν για τη μετάδοση και κατανόηση της ύλης από τον φοιτητή.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης στον φοιτητή

Τα παραπάνω σε συνδυασμό με το υψηλό αίσθημα ευθύνης της ομάδας απέναντι στον φοιτητή, επιτυγχάνει να τον συνοδεύει αποτελεσματικά από τις κατατακτήριες εξετάσεις μέχρι και την απόκτηση του πτυχίου, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να του παρέχει πολύτιμες συμβουλές για την επαγγελματική του καριέρα.

Δείτε όλες τις σχολές και τα αντίστοιχα μαθήματα

ΣΟΦΑ ΓΝΩΜΙΚΑ

Τα καθαρά Μαθηματικά είναι, κατά κάποιο τρόπο, η ποίηση των λογικών ιδεών.

~ Albert Einstein ~