Γνωρίστε μας

Η Ομάδα μας

Στέφανος
Στέφανος

Co-Founder/CEO/Naval Architecture & Marine Engineering Tutor

Χρήστος
Χρήστος

Co-Founder/HR & Marketing Manager

Στάθης
Στάθης

Naval Architecture & Marine Engineering Design Projects Tutor

Δημήτρης
Δημήτρης

Electrical Engineering Tutor

Γιώργος
Γιώργος

Naval Architecture & Marine Engineering Tutor

Καταρτισμένοι καθηγητές με πρακτική εμπειρία.

Η ΠΡΟΩΣΗ ιδρύθηκε από απόφοιτους Ναυπηγούς Μηχανολόγους Μηχανικούς Ε.Μ.Π και της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων.

Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις υψηλές απαιτήσεις τόσο των ανώτατων αυτών ιδρυμάτων όσο και των καθηγητών τους, εκκινήσαμε με στόχο τη κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των φοιτητών στις σχολές Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ και Ναυπηγών Μηχανικών ΠΑΔΑ.

Συνεχής Εξέλιξη

Στην πορεία η ομάδα των εξειδικευμένων καθηγητών μας μεγάλωσε και πλέον απευθύνεται και στις σχολές Μηχανολόγων & Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ/ΠΑΔΑ, Πλοιάρχων & Μηχανικών ΑΕΝ/ΚΕΣΕΝ καθώς και στα τμήματα Ναυτιλιακών Σπουδών ΠΑΠΕΙ/Παν.Αιγαίου.

Καθηγητές με γνώση, εμπειρία και αγάπη για την εκπαίδευση.

Η ομάδα της Πρόωσης αποτελείται από μόνιμους καθηγητές με ιδιαίτερη αγάπη για την εκπαίδευση, οι οποίοι πέραν της ιδιότητας τους, κατέχουν και πρακτική εμπειρία στην εφαρμογή των επιστημών που διδάσκουν, εξαιρετικά χρήσιμο προσόν για τη μετάδοση και κατανόηση της ύλης από τον φοιτητή.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης στον φοιτητή

Τα παραπάνω σε συνδυασμό με το υψηλό αίσθημα ευθύνης της ομάδας απέναντι στον φοιτητή, επιτυγχάνει να τον συνοδεύει αποτελεσματικά από τις κατατακτήριες εξετάσεις μέχρι και την απόκτηση του πτυχίου, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να του παρέχει πολύτιμες συμβουλές για την επαγγελματική του καριέρα.

Δείτε όλες τις σχολές και τα αντίστοιχα μαθήματα

Είπαν για την Πρόωση...
“Τι να πω για για αυτό το φροντιστήριο; Ότι είναι πειθαρχημένοι; Ότι είναι αποτελεσματικοί; Ότι είναι προσηνείς και προσηλωμένοι και σε εσένα, σε προσωπικό επίπεδο, αν και δουλεύουν κυρίως σε γκρούπ; Δεν έχω πάει σε άλλο φροντιστήριο αλλά δεν χρειάστηκε κιόλας! Εγώ είχα αφήσει τις σπουδές για επαγγελματικούς λόγους και χάρη σε αυτούς τους δασκάλους είδα και ξαναείδα τη μηχανική με νέο μάτι. Είναι δοκιμασμένοι στην πράξη και σου ανοίγουν τους ορίζοντες σε επαγγελματικό και ακαδημαϊκό επίπεδο. Τα μαθήματά τους είναι στοχευμένα, περιεκτικά, αξίζουν τα λεφτά τους και είναι αποτελεσματικά. Προσωπικά δεν είχα δυσκολία να περάσω τα μαθήματά τους, αλλά το μεγαλύτερο όφελος ήταν η αλλαγή της νοοτροπίας μου σα μηχανικός.”
ΥΓ: Δεν είναι κακό να πάτε φροντιστήριο, είναι όμως να μην το δοκιμάσετε και να μην επενδύσετε χρόνο σε ανθρώπους που αγαπάνε την επιστήμη τους. Και για να δανειστώ τα λόγια τους, εύχομαι καλή πρόοδο! Ευχαριστώ

Γιώργος Κοσκινάς - Φοιτητής ΝΜΜ ΕΜΠ

Google Reviews

Κριτικές στη Google

Δείτε ενδεικτικές κριτικές από φοιτητές που μας εμπιστεύτηκαν.